Tapahtumatuottaja (harjoittelu)

Hei,

Etsimme iloista ja reippaan asenteen omaavaa henkilöä työharjoitteluun tapahtumatuotantoon. Pääasialliset työtehtävät ovat erilaisten tapahtumien suunnittelu ja toteutus, myynti, markkinointi (esim. Some, kotisivut, printti) ja asiakaspalvelu. Taustan ja osaamisen mukaan työtehtävät voivat sisältää myös tarjous- ja sopimustyöskentelyä sekä yhteistyötä kumppaniverkoston kanssa.

Työskentely tapahtuu pääasiassa Espoon Suomenojalla sijatsevassa Juhlatila Espoon Tallissa tai Mannerheimintie 6A M6 juhlatilassa. Työajat ovat joustavat, työhön kuuluu myös satunnaisia ilta- ja viikonlopputöitä. Työtehtäviä voidaan suunnitella yhdessä kiinnostuksen ja osaamisen mukaan. 

Hakemukset ja lisätiedot: kaisa@hurmatuotanto.fi

Aloitus sopimuksen mukaan mahdollisimman pian!Luokittelut
Yritys
Hurma Tuotanto Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Harjoittelu
Ohjelma
Hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, liikunnanohjaaja (AMK), Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK)
Palkkaus
Muu, mikä
Sopimuksen mukaan