Opinnäytetyötoimeksianto

Hei liikunta-alaa opiskeleva/ liikunnanohjaajaksi valmistuva. 

Kiinnostaako sinua tehdä opinnäytetyösi moniammatillisessa ryhmässä? Entä kiinnostaako tehdä merkityksellistä työtä, joka näkyy ja vaikuttaa työyhteisöissä vielä myöhemminkin?

RAM akatemian tiimi koostuu sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, kouluttajista ja hyvinvoinnin asiantuntijoista, jotka haluavat lähestyä työhyvinvointia tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin ja tarkastella aihetta laajemmin ja kokonaisvaltaisemmin. 

Tule suorittamaan opinnäytetyösi meidän kasvavaan joukkoomme ja saat samalla ammatillista kavuasi ja kehitystäsi tukevan kokemuksen. 

Opinnäytetyön aiheena on työhyvinvointi. Tarkoituksena on luoda yrityksille lyhyt, kattava ja visuaalisesti miellyttävän treenikalenterin esimerkiksi taukotiloihin. Treenikalenterin olisi hyödyllistä ottaa huomioon yritysmaailman kiireellisyyttä ja tarjota siksi enimmäkseen kuviin perustuvan tuotoksen. Treenikalenterin tarkoituksena on olla helppo ja osallistava ja tehtävien tulee olla kannustavia, työpaikan resursseja, eri ikäluokkia sekä eri lähtökohdista tulevia ihmisiä huomioiva. 

 

Jos aihe on lähellä sydäntäsi, ota rohkeasti yhteyttä ja pohditaan aihetta yhdessä lisää. 

 

Tara Vallenius 

Tara.vallenius@gmail.com 

+358456781244

 

Luokittelut
Yritys
RAM Akatemia Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi
Työn tyyppi
Opinnäytetoimeksianto
Ohjelma
Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, liikunnanohjaaja (AMK)
Palkkaus