HP-tuoteasiantuntija Helsinkiin

Oletko myyntihenkinen ja kiinnostunut elektroniikasta ja tietokoneista? Osaatko keskustella nörtin kanssa tietokoneen liitännöistä sekä vertailla pelikoneiden suorituskykyä ja tarvikkeita yksityiskohtaisesti? Entä osaatko selittää tietämättömälle, miten sähköpostia käytetään? Kiinnostaako eSports tai onko pelimaailma tuttu? Jos joku edellisistä tuntui sinun jutultasi, niin meillä voi olla sinulle töitä. 

Etsimme tuoteasiantuntijoita HP-tiimiimme Helsinkiin. Tuoteasiantuntijamme myyvät ja esittelevät HP:n laitteita elektroniikkaliikkeissä, tapahtumissa ja messuilla kohdaten erilaisia kuluttajia erilaisine tarpeineen ja kysymyksineen. Erityisen motivoivan työstä tekee se, että kyseessä on Suomen johtava konebrändi, jonka myyntiä tuetaan systemaattisin markkinointitoimenpitein pääasiassa Harvan toteuttamana. Myymäläpromootiot, kauppakeskuskiertueen ja esimerkiksi peliturnaustapahtumat ovat loppuun asti mietitty ja markkinointi näkyy ja kuuluu monikanavaisesti sekä kuluttaja- että jälleenmyyjäkohderyhmään.

 

Hae rekrysivustomme kautta: https://careers.harvamarketing.fi/jobs/145700-hp-tuoteasiantuntija-helsinkiin

Luokittelut
Yritys
Harva Marketing Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Osa-aikainen työ
Ohjelma
Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus, tradenomi (AMK), Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK), Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi (AMK), International Business, Helsinki, International Sales and Marketing, Porvoo, International Business, evening studies, Business Information Technology
Palkkaus