Koulutuskoordinaattoriharjoittelija

Haluatko olla mukana kiinteistöalan koulutuksen ytimessä ja osana kiinkolaisten huippuporukkaa?

Haemme osaavaan joukkoomme koulutuskoordinaattori -harjoittelijaa.

Koulutuskoordinaattorina sinulla on merkittävä rooli koulutusten organisoinnissa ja viet itsenäisesti eteenpäin koulutustapahtumien koordinointia. Yhteistyössä tiimin kanssa osallistut koulutusten markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen ja avustat koulutussuunnittelussa. Opiskelijahallinta, asiakaspalvelu ja luennoitsijayhteistyö on tärkeä osa koordinaattorin monipuolista työtä kuten myös CRM-järjestelmämme käyttö.

Sinulta toivomme reipasta otetta työhön ja asiakaspalvelualttiutta. Omaat hyvät ICT-taidot ja some on sinulle tuttu ympäristö. On päiviä, jolloin lankoja käsissäsi on monta yhdessä – mutta ne eivät putoa sinulta kovassakaan vauhdissa.

Tarjoamme mahdollisuuden oppia uutta ja mielenkiintoisen näköalapaikan kiinteistö- ja rakennusalalle sekä mukavan työyhteisömme tuen.

Harjoittelun voi aloittaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa hallinto- ja henkilöstöpäällikkö Janita Järvinen janita.jarvinen@kiinko.fi p. 040 861 9257 (parhaiten tavoittaa sähköpostitse).

Vapaamuotoinen hakemus + cv sähköpostitse janita.jarvinen@kiinko.fi

 

Tutustu meihin ja toimintaamme www.kiinko.fi

Luokittelut
Yritys
Kiinko
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Harjoittelu
Ohjelma
Hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), International Business, Helsinki, International Business, evening studies, Liiketoiminnan kehittämisen koulutus, tradenomi (ylempi amk)
Palkkaus
Työ sopii
Valmistuneille (Alumneille)