Toimistonharjoittelijaksi Baronalle Fuengirolaan 2019

Haluaisitko nauttia aurinkoisesta andalusialaisesta kulttuurista ja saada arvokasta työkokemusta ulkomailta monipuolisista toimistotehtävistä? Hae harjoitteluun Baronalle Etelä-Espanjaan Aurinkorannikon suurimpaan suomalaisia työllistävään yritykseen! Hakumme on auki ympäri vuoden, joten kerrothan hakemuksessasi mille ajankohdalle toivoisit harjoitteluasi.

Barona on yksi suurimmista työllistäjistä Espanjan aurinkorannikolla. Asiakaspalvelukeskuksessamme työskentelee jo yli 250 henkilöä erilaisissa asiakaspalvelun ja - neuvonnan, myynnin ja back office-tehtävissä.  Etsimme nyt keskuksemme hallintoon toimistoharjoittelijaa, joka mahdollistaa sen, että kaikki käytännön asiat toimivat toimistollamme ja jokainen kysyjä saa vastauksen.

Mistä tehtävistä harjoittelu koostuu?

Lyhyesti ja kliseisesti sanottuna, jokainen työpäiväsi tulisi olemaan erilainen! Työtehtäväsi voivat vaihdella asiakirjojen arkistoinnista vastaanottotiskillä päivystämiseen ja avustaviin henkilöstö-, palkka- ja taloushallinnon tehtäviin. Työtehtäviisi kuuluvat myös vahvasti erilaiset toimistorutiinit sekä avustaminen esimerkiksi työntekijätapahtumissa. Toivomme löytävämme kuitenkin henkilön, joka on aina siellä, missä on avulle suurin tarve!

Mitä harjoittelijalta edellytetään?

Toimistomme arjessa pärjää erityisesti positiivisella asenteella ja avoimin mielin. Tärkeimpinä edellytyksinä on kuitenkin oma-aloitteisuus ja halu olla löytämässä parhaimpia ratkaisuja erilaisiin tilanteisiin. Opintosi ovat saattaneet olla keskittyneet esimerkiksi liiketalouteen, henkilöstö -tai taloushallintoon, mutta ennen kaikkea toivomme löytävämme henkilön, joka on halukas oppimaan uutta monelta eri tehtäväalueelta. Kerrothan kuitenkin hakemuksessasi minkä tyyppisistä tehtävistä erityisesti haluaisit saada kokemusta, niin pyrimme räätälöimään harjoitteluasi myös omien toiveidesi mukaan.

Harjoittelun käytännön asiat

Harjoittelun kesto on noin 5-6 kuukautta, jonka sovimme aina henkilön kanssa henkilökohtaisesti. Harjoitteluajalle sinun on mahdollista hakea opinto- ja muita tukia sekä näiden lisäksi maksamme valitulle henkilölle harjoittelusopimuksen osana kertakorvausta kulujen kattamiseksi.

Mikäli kiinnostut tehtävästä, niin täytäthän hakemuksen pikaisesti Baronan rekrytointijärjestelmän kautta. Kerrothan hakemuksessasi milloin pääsisit aloittamaan ja miten pitkä harjoittelu sinulla on edessä.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen videohaastattelulla, joten tarkkaile sähköpostiasi! Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Jarita Laitinen numerosta 050 339 5229 ja sähköpostitse jarita.laitinen@barona.fi.

 

Jätä hakemuksesi osoitteessa https://ura.barona.fi/application/5c38854823535a001ed12202

Luokittelut
Yritys
Barona Customer Care Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi
Työn tyyppi
Kansainvälinen harjoittelu
Ohjelma
Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), International Business, Helsinki, International Sales and Marketing, Porvoo, International Business, evening studies
Palkkaus