Töitä tehokkaille, myyntitaitoisille ja hymyileville PR-henkilöille!

Hei,

yrityksemme Promootiotoimisto Mainio Oy etsii mainioon joukkoonsa tehokkaita, sinnikkäitä, iloisia ja ennen kaikkea myyntitaitoisia promoottoreita. 

Yhteisöllenne ja lähipiirillenne jaettava/ tulostettava ilmoitus on tämän meilin liitteenä.

Yrityksemme tarjoaa töitä kokopäiväisille promoottoreille, sivutyötä tarvitseville tai vaikkapa opiskelijoille satunnaisiin viikonlopputöihin. 

Teemme töitä niin arjessa, kuin juhlassa, erilaisissa ympäristöissä ja erilaisten yritysten kanssa, joten promoottorien erilaisuus, luonteenpirteet, sukupuoli ja persoonallisuus ovat valtava vahvuus. 

Ikää, sukupuolta tai ulkoisia seikkoja tärkeämpää on henkilön hyvä ja reipas asenne.

Promoottorimme ovat tällä hetkellä iältään 16-67-vuotiaita.

Uudenmaan alue on luonnollisesti eniten työllistävä alue mutta mainioita promoottoreita tarvitaan jatkuvasti lisää ympäri Suomen.

Kysyntää on varsinkin seuraavissa kaupungeissa; Turku, Pori, Seinäjoki, Vaasa, Oulu, Jyväskylä, Kuopio, Mikkeli, Lappeenranta, Imatra, Kotka, Kouvola, Lahti... edellä mainittujen lisäksi tarvetta on muissakin kaupungeissa.

Lisätietoja yrityksestämme löydätte kotisivuilta www.prmainio.fi

Pyydämme olemaan rohkeasti yhteydessä, kysymään halutessanne lisää ja vinkkaamaan
työmahdollisuudesta myös ympäristöllesi.

Kiitokset jo etukäteen!
-- 
Mainioin terveisin,

Henna Ilmonen
+358 445 300677
henna@prmainio.fi

Promootiotoimisto Mainio Oy
Lauttasaarentie 40
00200 Helsinki

www.prmainio.fi

"Paras lopputulos vaatii mainiot osaajat."

Luokittelut
Yritys
Promootiotoimisto Mainio Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi
Työn tyyppi
Määräaikainen työ, Osa-aikainen työ, Tapahtuma/seminaari
Ohjelma
Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus, tradenomi (AMK), Ruokatuotannon johtamisen koulutus, restonomi (AMK), Hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Journalismikoulutus, medianomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Liikunnan ja vapaa-ajan koulutus, liikunnanohjaaja (AMK), Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK), Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi (AMK)
Palkkaus