Paikka huipputiimissä odottaa sinua!

Sinä etsit töitä, me etsimme tekijöitä. Yhdistetään siis voimamme.

 201810-TS-FB-Kuva-01.jpg

Pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä ja mietit missä saisit mahdollisuuden tehdä työtä, jossa istut itse kuljettajan paikalla?

Haemme henkilöitä, joilla on halu kehittyä ammattitaitoisiksi taksinkuljettajiksi. Taksilla ajaminen edellyttää ammattiajoluvan hankkimista. Jos sinulla on pitkäaikainen ajokortti, nuhteeton tausta sekä asiakaspalveluun soveltuva luonne, voit hakeutua kurssille. Opastamme kurssille lähdössä sekä autamme tarpeen mukaan kurssin rahoituksessa.

Kokemusta taksinkuljettajan tehtävistä ei tarvitse olla ennakkoon, rempseä asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat valtteja tässä tehtävässä, kuten myös auton näppärä hallinta ja ennakointitaidot liikenteessä. Voit siis olla esimerkiksi alanvaihtaja, opiskelija, tai jo taksiliikenteessä työskennellyt. 

 Keitä me olemme?

Kyytien tarjoaminen on ollut osa ihmisten elämää läpi historian. Tämä pitää paikkansa edelleen ja me Taksi Solutionsilla ja Taksi Helsingillä olemme muuttamassa maailmaa kehittämällä kyydityspalveluja yhä paremmiksi ja sujuvimmiksi.

Tarjoamme monipuolisia kuljettajan töitä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri niin kokoaikaisille kuin lisätienestejä hakeville. Työ sopii erinomaisesti myös opiskelijoille, muun toimen ohella tehtäväksi tai eläkepäivien ratoksi.

Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen. Maksamme sunnuntaikorvakset ja kilpailukykyisen palkan. 

 

201810-TS-FB-Kuva-30.jpg

Mitä työskentely Taksi Solutionsilla tarkoittaa?

 Työvuorot voit aloittaa sopimuksen mukaan kotioveltasi riippumatta asuinpaikastasi. Meiltä saat perehdytyksen työvälineisiin sekä asianmukaisen työvaatetuksen. Tarjoamme monipuolisia henkilökuljetusalan töitä kaikkina vuorokaudenaikoina vuoden ympäri niin täysiaikaisille kuin lisätienestejä hakeville. Työ sopii siis erinomaisesti myös opiskelijoille, oman toimen ohella tehtäväksi tai eläkepäivien ratoksi. Vuoroja on tarjolla ympäri vuorokauden ja kaikkina viikonpäivinä.  Auto, vakuutukset ja polttoaineet yms. tulevat autoilijoidemme puolesta.

Työ on hyvin itseohjautuvaa, joten oma-aloitteisuus ja pelisilmä katsotaan eduksi. Muu kielitaito on plussaa. Tärkeää meille on myös loistava asiakaspalveluasenne, oma-aloitteisuus ja into olla mukana kehittämässä taksinkuljettajan ammattia ja toimintatapoja. Jos olet motivoitunut, ammattiylpeä ja asiakaspalvelutaitoinen, jätä yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.


Soita ja kysy lisää: Petra Grönroos, Taksi Solutions ,HR-Harjoittelija, +358 (0) 40 1849776, petra.gronroos@taksisolutions.fi, Asesepänkuja 200620 Helsinki

 

 

Luokittelut
Yritys
taksi HKI solutions Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Kesätyö, Vakituinen työ, Määräaikainen työ, Osa-aikainen työ
Ohjelma
Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus, tradenomi (AMK), Ruokatuotannon johtamisen koulutus, restonomi (AMK), Hotelli-ja ravintola-alan liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Journalismikoulutus, medianomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK), Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi (AMK), BACHELOR'S DEGREE PROGRAMMES IN ENGLISH, Aviation Business, Porvoo campus, International Business, Helsinki, International Sales and Marketing, Porvoo, International Business, evening studies, Business Information Technology, Hospitality, Tourism and Experience management, Multilingual Management Assistants, Tourism
Palkkaus