Assistenttiharjoittelija Saksaan tai Suomeen kevääksi 2019

Assistenttiharjoittelija Saksaan tai Suomeen kevääksi 2019

Haemme Saksan Essenin toimistollemme tai Helsingin toimistollemme työharjoittelijoita kevääksi 2019. 

Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy järjestää mindfulness -kursseja sekä

-koulutuksia. Kohderyhmänämme ovat yksityishenkilöt, yritykset sekä terveydenhuollon ammattilaiset. Tarjoamamme kurssit ja koulutukset pohjautuvat tieteellisesti tutkittuun Mindfulness MBSR -menetelmään. Olemme pienyritys, joka työllistää 1-4 työntekijää mukaan lukien harjoittelijat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työharjoittelupaikan kannustavassa ympäristössä. Työnimike on yrityksen johdon assistentti. Sinun työtehtäviisi kuuluu yrityksen markkinoinnissa ja viestinnässä avustaminen. Työharjoittelu on palkatonta, mutta Saksassa tapahtuvan harjoittelun ajalla osallistumme asumiskustannuksiin (100 €/kk), tarjoamme julkisen liikenteen kk-kortin (noin 80 €/kk, kattaa myös naapurikaupunkeja), lentomatkat Helsinki-Düsseldorf-Helsinki sekä mahdollisuuden kielikurssiin. Tuemme sinua myös tarvittaessa asunnon etsimisessä.

Suomessa suoritettavaan harjoitteluun kuuluu noin viikon pituinen perehdyttämisjakso harjoittelun alussa Essenin toimistollamme. Maksamme lennot Helsinki-Düsseldorf-Helsinki sekä työmatkakustannukset Saksassa. 

Haemme harjoittelijoita kolmen-kahdeksan kuukauden pituisille jaksoille. Jakson pituudesta voidaan sopia joustavasti. Harjoittelu alkaa mahdollisimman pian. Harjoittelun jälkeen on mahdollista työllistyä yritykseemme.

Työnkuvaan kuuluu:

 • Pienen toimiston monipuoliset tehtävät
 • Laskutus
 • Koulutusten ja kurssien ilmoittautumiset
 • Sähköposteihin vastaaminen, asiakas- ja mediarekisterien ylläpito
 • Työpajojen ja retriittien organisointiin liittyvät toimenpiteet
 • Tiedotus- ja markkinointimateriaalien tuottaminen
 • Internet-sivujen päivittäminen

Tarjoamme myös mahdollisuuden taitojesi ja kiinnostustesi mukaan osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta:

 • IT-taitoja (Office-ohjelmat, toimistossamme iMac-tietokoneet)
  • Erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa (äidinkieli)
  • Kykyä aktiiviseen ja itsenäiseen työskentelyyn
  • Järjestelmällisyyttä ja priorisointikykyä
  • Paineensietokykyä sekä joustavuutta
  • Hyviä sosiaalisia taitoja

Tarjoamme:

 • Työharjoittelupaikan vastuullisessa yrityksessä
  • Itsenäistä, monipuolista ja vastuullista työtä
  • Mahdollisuutta vaikuttaa yrityksen kehittämiseen
  • Mahdollisuuden perehtyä voimakkaasti kasvavaan mindfulness-alaan
  • Mahdollisuuden saksan kielen taidon kehittämiseen/oppimiseen
  • Ainutlaatuista kansainvälistä kokemusta

”Työharjoittelu CFM:ssä on antanut minulle paljon. Olen oppinut, mitä arki kiireisessä toimistossa on, saanut tehdä vastuullisia tehtäviä ja nauttinut ulkomailla asumisesta. Suosittelen ehdottomasti tänne hakemista. Kuluneet kuukaudet ovat opettaneet minua valtavasti”. –Henriikka, LAMK

Hakemukset:
Lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@mindfulness.fi. Lähetäthän myös koulutodistuksesi sekä otteen opintosuoritusrekisteristä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Lisätietoja:
Leena Pennanen
puh. +358 40 735 9177 tai +49 163 301 0893
leena.pennanen@mindfulness.fi

Huomaathan, että ulkomailla harjoittelua palkatta tai matalalla palkalla tekevällä opiskelijalla on mahdollisuus hakea Erasmus-tukea tai harjoitteluapurahaa omalta koulultaan. Kysele mahdollisuudesta lisää oman koulusi KV-vastaavalta.

Essen kaupunkina:
Essen sijaitsee Düsseldorfin ja Kölnin lähellä Länsi-Saksassa. Essen on Saksan kahdeksanneksi suurin kaupunki noin 600 000 asukkaallaan. Essenissä toimivat monen yrityksen pääkonttorit, mikä tekee Essenistä yhden johtavan päätöksentekijän saksalaisessa liiketaloudessa. Essenin yliopistossa opiskelee noin 30 000 opiskelijaa, joten kaupunki on nuorekas ja eloisa. Essen on monikansallinen kaupunki, mikä tuo väriä kaupunkikuvaan. Keskustassa on mahtavat ostosmahdollisuudet ja monet saksalaiset tulevatkin naapurikaupungeista juuri Esseniin esimerkiksi viettämään viikonloppua. Essen onkin tunnettu kaupunkitapahtumistaan ja viihtyisien ravintoloiden ja kahviloiden kattavasta tarjonnastaan.

Luokittelut
Yritys
Center for Mindfulness (CFM), Finland Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Harjoittelu, Kansainvälinen harjoittelu
Ohjelma
Finanssi- ja talousasiantuntijan koulutus, tradenomi (AMK), Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Matkailun koulutus, restonomi (AMK), Matkailun liikkeenjohdon koulutus, restonomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK), Tietojenkäsittelyn koulutus, tradenomi (AMK), International Business, Helsinki, International Sales and Marketing, Porvoo, International Business, evening studies, Business Information Technology, Multilingual Management Assistants
Palkkaus