Harjoittelijoita tapahtuma- ja incoming -tiimiin

Haetaan: Harjoittelijoita tapahtuma- ja incoming -tiimiin

 

​​Oletko kiinnostunut tekemään elämyksellisiä tapahtumia? Oletko innokas, avoin ja halukas oppimaan? Onko sinulla jo kokemusta tapahtumista, VIP-hosting-palveluista tai incoming-palveluista?

 

​​

 

​​Haemme innokkaita, positiivisia ja reippaita harjoittelijoita vahvistamaan tapahtumatiimiämme kesästä alkaen 3-6 kk harjoitteluun. Harjoittelijana tehtäviisi kuuluu tukea B2B-tiimin matka- ja tapahtumatekijöitä, rakentaa omatoimisesti pienempiä elämyksiä sekä tukea incoming-tiimiämme.

 

​​Aktiivisuutesi, kiinnostuksen kohteesi ja omaksumiskykysi määrittävät tarkemmin mihin tehtäviin ja projekteihin osallistut harjoittelun aikana. Olet opinnoissasi loppusuoralla ja sinulla on tahtoa ja määrätietoisuutta osoittaa kykysi elämysten tulevana ammattilaisena.

 

 

 

 

Tutustu meihin tarkemmin täältä: https://elamysgroup.com/
Luokittelut
Yritys
Elämys Group
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Harjoittelu
Ohjelma
Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK), Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK), Myyntityön koulutus, tradenomi (AMK), Myynnin ja visuaalisen markkinoinnin koulutus, tradenomi (AMK), Hospitality, Tourism and Experience management, Tourism
Palkkaus