Taloushallinnon harjoittelija Ezy Expenselle

Jos etsit harjoittelupaikkaa, jossa pääset kehittämään taitojasi taloushallinnon osaajana, sinua kiinnostaa rutiinityön lisäksi yrityksen palvelukonseptin kehittäminen ja voisit olla kiinnostunut jatkomahdollisuukista harjoittelun jälkeen, niin jatka ihmeessä lukemista!

Etsimme motivoitunutta ja kehittymishaluista talousallinnon alalle erikoistuvaa harjoittelijaa Ezyn tiimiimme. Ezy Expense on yritys, joka hoitaa kulu- ja matkalaskuja kätevästi Whatsapp-pikaviestisovelluksen ja sähköpostin kautta. Työtehtäväsi tulevat olemaan monipuoliset – aina perinteisestä reskontran hoitamisesta itse palvelukonseptimme kehitystyöhön, unohtamatta tietenkään ensiluokkaista asiakkaidemme palvelemista. Tiimimme vastaa muun muassa kulujen käsittelystä, kilometrien laskemisesta, tiliöinneistä ja maksatuksesta.

Toivomme sinulta motivaatiota ja aitoa paloa taloushallinnon alaa kohtaan, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä tiimityöskentelytaitoja. Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja kannustavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä taloushallinnon osaajana osaavien kollegojen ympäröimänä. Myös jatkomahdollisuudet Ezyllä harjoittelujakson jälkeen ovat mahdollisia.

Jos harjoittelupaikka Ezyllä kiinnostaa, lähetäthän meille CV:si sekä vapaamuotoisen hakemuksen, jossa kuvaat itseäsi, osaamistasi ja tavoitteitasi. Otamme harjoittelijoita tiimiimme joustavasti ympäri vuoden, joten voit aloittaa meillä vaikka heti, tai silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Voit myös tarpeen vaatiessa aloittaa harjoittelun osa-aikaisena. Mainitsethan siis hakemuksessasi, milloin voisit aloittaa ja miten pitkän harjoittelun olisit halukas meillä tekemään. Harjoittelu on palkaton.

Ezy Expenseen voit käydä tutustumassa tarkemmin osoitteessa http://ezyexpense.com/ 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Hakemuksen vastaanottaa ja tarvittavia lisätietoja antaa:

Anni Laine
HR, Divest Group Oy
anni.laine@divestgroup.fi
p. 0447114688

Luokittelut
Yritys
DG Ezy Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi
Työn tyyppi
Harjoittelu
Ohjelma
Liiketalouden koulutus, tradenomi (AMK)
Palkkaus