Assistenttiharjoittelija

Etsimme assistenttiharjoittelijaa More On Oy:lle syksyksi 2019. Harjoittelun voi aloittaa jo kesällä. Haluatko sinä tulla mukaan rakentamaan asiakkaidemme brändiä? Oletko oma-aloitteinen etkä pelkää tarttua haasteisiin? Meillä pääset harjoittelussa tutustumaan ja osallistumaan yrityksen kaikkiin toimintoihin käytännössä. Käytössämme on modernit asiakashallintajärjestelmät. Työtehtävät sisältävät monipuolisten assistenttitehtävien lisäksi tapahtumajärjestelyjä, kampanjoiden suunnittelua ja digi- ja some- markkinointia. Saat myös perustiedot verkkokauppaosaamiseen.

More On Oy on 25 vuotta toiminut perheyritys. Toimipisteemme ja näyttelytilamme sijaitsee aivan Helsingin ydinkeskustassa. Myymme ja markkinoimme pääasiassa yritykselle laadukkaita business-, PR- ja kampanjavaatteita, lisenssituotteita sekä liikelahjoja. Rakennamme PR-konsepteja ja brändäämme asiakkaan liiketoimintaa tuotteiden avulla. Siksi me sanommekin, ”More On Oy – Branding Your Business” ja ”Muistijälkiä Kohtaamisiin”. Olemme tunnettuja osaamisesta sekä hyvästä, nopeasta ja luotettavasta palvelusta.

Tuotteiden avulla lisensoimme brändin, luomme PR-toiminnan tueksi yksilöllisiä ja teemallisia kokonaisratkaisuja aina yksittäisistä tuotteista tapahtumatuotteistuksiin sekä ulkoistusratkaisuihin. Tarvittaessa teemme asiakkaalle verkkokaupan, valokuvaamme tuotteet, ylläpidämme verkkokaupan ja hoidamme tilausprosessin sekä logistiikan asiakkaan puolesta.

Odotamme aktiivista ja positiivista asennetta ja halua oppia uutta. Pääkielet meillä ovat suomi ja englanti, ja muu kielitaito on eduksi. Luovuutta ja osaamista pääsee käyttämään oman osaamisen mukaan. 

Pääset myös syksyllä 2019 Pasilan Triplassa avattavan suomen ensimmäisen Musiikkimuseo Famen tiimiin. Tehtävinä on tapahtumamarkkinoinnin ja matkailun moninaiset tehtävät.

Tutustu meihin osoitteissa www.moreon.fi ja www.finnishmusichalloffame.fi.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi Niina Ilmolahdelle niina.ilmolahti@moreon.fi.

Luokittelut
Yritys
More On Oy
Tehtävässä vaadittava kielitaito
Suomi, Englanti
Työn tyyppi
Harjoittelu
Ohjelma
Johdon assistenttityön ja kielten koulutus, tradenomi (AMK)
Palkkaus